Algemene Voorwaarden
Totstandkoming overeenkomst
Een overeenkomst met u komt tot stand wanneer u, nadat u via deze website een of meerdere producten hebt besteld bij Tweedelevenbestek.nl, langs elektronische weg de orderbevestiging van uw bestelling hebt ontvangen. De orderbevestiging wordt geacht te zijn ontvangen wanneer deze voor u toegankelijk is.

Voorraad
Levering van de door u bestelde producten vindt plaats door en voor verantwoordelijkheid van De gemiddelde levertijd is 1-3 werkdagen. Als de levertijd langer is dan gebruikelijk dan nemen wij contact met u op.

Verzending
- U bestelling wordt verzonden door PostNL.
- Zorgvuldige levering: bestellingen worden met zorg vervoerd.

Wijzigen van een order
Het wijzigen van je bestelling is alleen mogelijk als deze nog niet verzendklaar is gemaakt. Wil u de bestelling wijzigen? Mail ons dan zo snel mogelijk het ordernummer en wijziging door, verkoop@tweedelevenbestek.nl.

Bezorgkosten
Wij rekenen een vergoeding van € 4,95 aan verzend- en handelingskosten voor alle zendingen binnen Nederland. Vanaf € 50,- berekenen wij geen verzendkosten. Voor bezorgen buiten Nederland hanteren wij aangepaste verzendtarieven.

Producten prijzen
Alle aangegeven prijzen zijn in Euro’s en inclusief BTW .

Garantie
Op alle bij Tweedelevenbestek.nl gekocht bestek heeft u een garantie van 12 maanden.

Niet tevreden of verkeerde product
Controleer de bestelling direct na ontvangst, uiterlijk binnen 24 uur op juistheid en volledigheid. Meldt afwijkingen binnen 24 uur na ontvangst via verkoop@tweedelevenbestek.nl . We zullen in dit geval het artikel zo spoedig mogelijk omruilen.

Retourneren bij Tweedelevenbestek
Als u een artikel binnen de wettelijke 14 dagen zichttermijn wilt retourneren, wilt u dit dan via verkoop@tweedelevenbestek.nl kenbaar maken. Vermeld hierbij om welk artikel het gaat, het ordernummer en de bankgegevens. U ontvangt van ons een bevestiging van de retourzending.

De kosten van het retourneren van een artikel zijn voor rekening van de klant.

Voor elke retournering geldt: U kunt alleen producten retourneren welke in een staat verkeren waarin u ze zelf ook zou willen ontvangen. Dit houdt in:
- Het product moet compleet en onbeschadigd zijn
- Zend aub factuur of een kopie hiervan mee met het retourpakket

Het retouradres is:
Tweedelevenbestek.nl
Ridderstraat 214
4101 BK Culemborg

Wij hanteren een verwerkingstijd van 5 werkdagen na ontvangst. Het terugstorten van het aankoopbedrag zal (na ontvangst van de retour) op werkdagen geschieden en teruggestort worden via overboeking. Dit betreft het gehele aankoopbedrag inclusief verzendkosten. Het is niet toegestaan artikelen na de zichttermijn te retourneren, tenzij het een garantie betreft.


Dit is een voorbeeldtekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. De voorbeeldtekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Zelfs als men weet dat het om een voorbeeldtekst gaat, lezen ze toch door. Dit is een voorbeeldtekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. De voorbeeldtekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Zelfs als men weet dat het om een voorbeeldtekst gaat, lezen ze toch door.

Medewerker 1

Eigenaar

Medewerker 2

Eigenaar

Medewerker 3

Eigenaar

Onze partners

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?


Titel

Dit is een voorbeeldtekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect.

Titel

Dit is een voorbeeldtekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect.

Titel

Dit is een voorbeeldtekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect.

Titel

Dit is een voorbeeldtekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect.